Florya Canada Schools
  • Florya Canada Okulu, Kanada, New Brunswick ‘Atlantic Education International’ tarafından akredite edilmiş tek Türk okuludur. Okulumuz Kanada New Brunswick müfredatını okulumuzda işleyerek, öğrencilerimizin Kanada Lise Diploması almasını sağlamaktayız. Öğrencilerimiz hem Kanada eğitim sistemini hem de Türk eğitim sistemini alarak üniversite tercihlerinde kapsamlı bir yol haritası çizmeleri mümkün olmaktadır.

• Lisede aldıkları Kanada müfredatlı dersler Kanada üniversite kabullerinde değerlendirme kriteri olarak büyük öneme sahiptir. Atlantic Education International ayrıca her yıl okulumuzu denetlemekte ve öğretmenlerimizi özel eğitim programlarına tabii tutmaktadır. Gerek müfredatın işlenme biçimi gerekse de öğrencilerin üniversite yolunda seçmesi gereken seçmeli derslerin oluşturulmasında destek vermektedir.

• Okulumuz ayrıca Atlantic Education International tarafından atanmış Kanadalı bir danışman ile tam zamanlı çalışmakta ve öğretmenlerimiz danışmanımız aracılığıyla denetlenmektedir.