Florya Canada Schools

Florya Kanada Okulları olarak eğitimimiz ile akademik mükemmellik peşinde koşma zorluğunu benimsemek, geniş kapsamlı müfredat faaliyetlerimize katılım yoluyla başarı elde etmek ve mutlu ve amaçlı topluluğumuza değerli bir katkı sağlamak isteyen yetenekli kız ve erkek çocukları için bir fırsat dünyası sunarız.

Akademik olarak seçiciyiz ve öğrencilerimizden IGCSE, SAT, TOFEL, IELTS ve ACT'de yüksek skorlar elde etmelerini bekleriz; bu sayede öğrencilerimiz ABD, İngiltere, Avrupa, Asya ve dünyadaki seçkin üniversitelerde yerlerini alırlar. Entelektüel titizlik, meydan okuma ve akademik merakı teşvik etmenin yanı sıra, akademik başarıyı karakter, dayanıklılık ve liderlik gelişimi ile dengeleyen bütünsel bir eğitim sunarız. Tüm öğrenciler, Florya Kanada Okullarında sunulan en geniş kapsamlı müfredat dışı etkinliklerden tam anlamıyla yararlanmaya ısrarla teşvik edilir.

Bu faaliyetlere katılım öğrencileri gelişmeye zorlar; sosyal sorumluluk duygusunu teşvik eder, ekip ruhunu geliştirir, güven uyandırır ve giderek karmaşıklaşan bir dünyada onlara rehberlik edecek güçlü değerleri geliştirir. Florya Kanada Okulları eğitimi, olağanüstü pastoral bir bakış açısı üzerine inşa edilmiştir. Besleyici bir çevre, tüm çabalarımızın temelini oluşturmaktadır ve Florya Kanadalılarının ayırt edici özelliklerini şekillendirmemize yardımcı olur.

Dünyanın 44'ten fazla farklı köşesinden öğrenciye ve farklı ülkelerdeki üniversitelerden mezun profesyonel öğretmenlere sahip olarak, çok kültürlülüğe gerçekten değer veriyoruz. Bu çok kültürlülük bize dünya vatandaşları yetiştirme hedefimizin önemini bir kez daha hatırlatıyor.

Amacımız, genç kadın ve erkeklerimizin, Florya Kanada Okullarını, rekabetçi bir küresel istihdam piyasasında gelişmeleri için gerekli yaşam becerileri ve akademik yeterliliklerle tam donanımlı olarak terk etmeleridir. Öğrencilerimizin okuldan, başarılarından gurur duyarak ve anılarından mutluluk duyarak ayrılmalarını umud ediyoruz.

Okulumuz, AEI ve New Brunswick ile olan yakın bağının ve akreditasyonun avantajlarını ve gururlu sonuçlarını Kanada sisteminin hem geleneklerini hem de değerlerini paylaşarak yaşamaktadır. Ayrıca Florya yerleşkesinde Türk öğrencilerimize de bu hizmeti verebilmekten gurur duyuyoruz.

"Bu kriz sırasında ve sonrasında yaptığımız her şey, pandemiler, iklim değişikliği ve karşılaştığımız diğer birçok küresel zorluk karşısında daha dayanıklı olan daha eşit, kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomiler ve toplumlar inşa etmeye güçlü bir şekilde odaklanmaktır."
BM Genel Sekreteri,
Antonio Guterres

Florya Kanada Okulları olarak öğrencilerimizle ve tüm okul topluluğuyla daha iyi bir salgın sonrası dünya inşa etmek için 17 Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi çerçevesinde düşünceli bir ruhla yol alacağız.

Aslı UZUN
Okul Müdürü